Sybrand

"Geef kinderen brood - ze zullen groeien. Geef ze liefde - ze zullen voelen. Geef ze kunst - ze zullen begrijpen"

educatie

Opera Compact biedt jaarlijks flexibele educatietrajecten aan met veel ruimte voor eigen invulling, die gekoppeld zijn aan de productie van dat seizoen. Wij geloven in de ontmoeting tussen artiesten, docenten & jeugd en stellen daarbij onze thematiek centraal. Opera is onze manier om met publiek in contact te komen en in onze educatietrajecten passeert dit genre in al haar veelvormigheid de revue.
In onze ontmoetingen maken we onderscheid tussen "ERVAREN" (het bekijken / bezoeken van een voorstelling of repetitie), "DENKEN" (verwerken wat er is gezien en de vraag stellen: "Wat heeft dat met mij te maken?") en "DOEN" (zelf actief op kunstzinnige manier met de thema's aan de slag).

In 2021 staat de thematiek van "Rusalka - de kleine Zeemeermin", #anders #tochverliefd, centraal. Voor meer informatie over het educatieaanbod van 2021 en de daarbij horende voorstelling "Anders, dan anders", klik hier.

Opera Compact heeft contact met de penvoerders in de provincie Limburg: benader je intermediair voor de mogelijkheden binnen het CMK-programma. Voor meer informatie of een passende offerte: stuur een mail aan info@operacompact.nl